Houtsdonk

Welkom op de pagina van Bewonerscommissie Houtsdonk. Wij behartigen de belangen van de huurders uit Buytenhaeghe en de eengezinswoningen in Houtsdonk. Heeft u opmerkingen, suggesties of vragen, graag even een emailtje naar: secretariaat@bbv-devaart.nl.

Bewonerscommissie

Leden van de bewonerscommissie zijn:
Willem Zerstegen, Carla Verachtert, Henk Verachtert, Sonja van der Kraats, Jan Sanders, en Chris Schriks.

De commissie heeft viermaal vergaderd. Vergaderonderwerpen waren: realiseren gemeenschapsruimte, kindermiddag, communicatie commissie met woCom, onderhoud plantsoenen, Dahliatuin, het terras aan het van Deutekomplein, de relatie met De Vaart en de verhuizing van woCom.

Onderhoud

In het verslagjaar zijn er verschillende zaken gerealiseerd. De groenvoorziening bij de parkeerplaats aan het van Deutekomplein is verwijderd. De gladde vloeren in de flats zijn aangepakt. En de appartementen aan de Frans van Bommelstraat zijn aan de voorzijde geïsoleerd.

Leefbaarheid

Er heeft één wijkschouw plaatsgevonden.

Externe contacten

De contacten met woCom verlopen soepel. Met het bestuur van De Vaart is er de laatste tijd een beter contact. Met de buurtorganisaties wordt goed overlegd. De contacten met de gemeente komen in de meeste gevallen alleen op initiatief van de bewonerscommissie tot stand.